Bezinningsbijeenkomsten

De Montfortkapel nodigt uit tot bezinning.

Zoekt u voor uw parochie of gemeente een ruimte om bij elkaar te komen voor bezinning en wat dieper gaand overleg? Dat is mogelijk in de Montfortkapel, en ook in de Montfortzaal en de vroegere sacristie. De Montfortkapel, met de schilderingen van Jaap Min, biedt zelf al stof tot bezinning. Voor eventuele inhoudelijke begeleiding moet u zelf zorgen. De Stichting Behoud Montfortkapel kan koffie en thee, en desgewenst een eenvoudige lunch, verzorgen, maar dat kan ook in eigen beheer, met gebruikmaking van de aanwezige faciliteiten, of door het inhuren van een cateraar.

De Stichting Behoud Montfortkapel organiseert ook zelf met enige regelmaat bezinningsbijeenkomsten. Raadpleeg daarvoor de agenda.   

 

Stichting Behoud Montfortkapel

Doel van de Stichting Behoud Montfortkapel is: ‘Het in stand houden en beheren van de kapel gelegen op het (voormalig) kloosterterrein van de Congregatie van de Montfortanen in Oirschot, en voorts al hetgeen in de ruimste zin met een en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn’.

Contact opnemen

Secretariaat
Nevenakker 18
5688 PK Oirschot
Telefoon: 0499-577 316
Mobiel: 06-282 06 465
E-mail: info@montfortkapel.nl